BrutalAbomination Oluşturuldu: 30 Eylül Oluşturuldu: 30 Eylül Bugün Chester Bennington 'un sesini AI ile başka şarkıya uyarladıkları bir parça dinledim istemsizce duygulandım. Daha önce de Chris Cornell'in sesinden dinlemiştim o da baya etkilemişti. Sanki yaşıyorlar da yeni kayıt yapıyorlarmış hissiyatı uyandırdı. Bu gerçekten AI ile yapılan son zamanlarda gördüğüm en güzel şeylerden biri. Zaten yapay zeka ciddi oranda artık hayatımıza entegre oluyor ve bu türden bir çalışmada kullanılması gerçekten anlamlı olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz ? 1 Alıntı
Cesur 3 Ekim gönderildi 3 Ekim gönderildi Ben çok duygusal bağ besleyen biri değilim açıkcası müzisyenlere karşı ama mesela şahsen tanıdığım bir arkadaşım olsa birisi sanırım üzerdi. AI ilginç bir hal almaya başladı vala. 1 Alıntı
BrutalAbomination 4 Ekim gönderildi Yazar 4 Ekim gönderildi Cesur, 9 saat önce yazdı: Ben çok duygusal bağ besleyen biri değilim açıkcası müzisyenlere karşı ama mesela şahsen tanıdığım bir arkadaşım olsa birisi sanırım üzerdi. AI ilginç bir hal almaya başladı vala. Kesinlikle o zaman ekstra üzücü olurdu eminim. Alıntı
Editörün Seçimleri