BrutalAbomination Oluşturuldu: 30 Eylül Oluşturuldu: 30 Eylül Sahnede veya evde çalarken kullandığınız efektör pedal setuplarınız (software vs. de dahil) nelerdir ? - 'si +'sı ile objektif bir şekilde değerlendirirseniz alacak arkadaşlar için de faydalı olacağını düşünüyorum. Ben evde M-Audio Mobile Track USB ses kartı ve Guitar Rig5 kullanıyorum. Birçok pedal simülasyonu olduğu için beni gayet tatmin ediyor. Sahnede ise Boss GT1 kullanıyorum. Boss GT serisi yıllardır benim sevdiğim favori processörlerim arasında. Wah pedalı bir tık daha kullanılabilir olsa(özellikle benim gibi ayak numarası büyük olanlar için) daha verimli olabilirdi. Zira ben birkaç ton kullandığım için beni hayli hayli tatmin ettiğini söyleyebilirim. Alıntı
Cesur 3 Ekim gönderildi 3 Ekim gönderildi Ben ufak bir pedalboard yaptım, EQ+COMP+ Sans AMP GT2+Modülasyon için plethora x3 kullanıyorum birde zincirde ek olarak ISP noise gate var. pedal besleyici olarak elde yaptığım boss adaptörüne dahil ettiğim çok uçlu besleyicim ile güç veriyorum. gürültü olduka az idare ediyor şimdilik 1 Alıntı
Editörün Seçimleri