Cesur Oluşturuldu: 3 Ekim Oluşturuldu: 3 Ekim Admin arkadaşlara selamlar yeni tema böyle çok iyi oldu, yeni yeni özellikler gelmiş. ben çok beğendim. aydınlık karanlık geçişleri efsane olmuş. renklerde webzine sitesiyle daha uyumlu birde agırmekan logosuyla daha güzel uyum sağlamış turuncuları. tebrikler, ayrıca göz yormuyor. Alıntı
BrutalAbomination 4 Ekim gönderildi 4 Ekim gönderildi Cesur, 9 saat önce yazdı: Admin arkadaşlara selamlar yeni tema böyle çok iyi oldu, yeni yeni özellikler gelmiş. ben çok beğendim. aydınlık karanlık geçişleri efsane olmuş. renklerde webzine sitesiyle daha uyumlu birde agırmekan logosuyla daha güzel uyum sağlamış turuncuları. tebrikler, ayrıca göz yormuyor. Yorumlarınız bizim için çok değerli. Teşekkür ederim. Alıntı
RockTribe 7 Ekim gönderildi 7 Ekim gönderildi Cesur, 03.10.2024 - 23:30 yazdı: Admin arkadaşlara selamlar yeni tema böyle çok iyi oldu, yeni yeni özellikler gelmiş. ben çok beğendim. aydınlık karanlık geçişleri efsane olmuş. renklerde webzine sitesiyle daha uyumlu birde agırmekan logosuyla daha güzel uyum sağlamış turuncuları. tebrikler, ayrıca göz yormuyor. Katılıyorum. Temanın bu hali çok daha iyi. Gençlik yıllarımda her şey "karanlık" temadayken şimdi artık her şeyi beyaz temada kullanıyorum. Diğer türlü daha çok gözümü yoruyor. Yani bir beyaz bir siyah tema gayet iyi durumda... Ufak tefek yapıcı eleştiriler isterseniz şunları söyleyebilirim. Mesela kayan yazılar artık eskide kaldı duyuru kayan yazı kısmına hiç gerek yok bence. Yani görünüm mümkün olduğunca az hareketli yazılara odaklı şekilde olmalı derim. Bu yeni modelde Türkçe'leşmeyen bölümler artmış sanki, eskisinde azalmıştı ama şimdi birçok menüyü İngilizce olarak görüyorum, bu da bence mühim. Tema ve görünüm haricinde de içerik olarak forumu canlı tutmak için çabalarınız olduğunu umuyorum ve takipteyim. 1 Alıntı
BrutalAbomination 8 Ekim gönderildi 8 Ekim gönderildi RockTribe, 10 saat önce yazdı: Katılıyorum. Temanın bu hali çok daha iyi. Gençlik yıllarımda her şey "karanlık" temadayken şimdi artık her şeyi beyaz temada kullanıyorum. Diğer türlü daha çok gözümü yoruyor. Yani bir beyaz bir siyah tema gayet iyi durumda... Ufak tefek yapıcı eleştiriler isterseniz şunları söyleyebilirim. Mesela kayan yazılar artık eskide kaldı duyuru kayan yazı kısmına hiç gerek yok bence. Yani görünüm mümkün olduğunca az hareketli yazılara odaklı şekilde olmalı derim. Bu yeni modelde Türkçe'leşmeyen bölümler artmış sanki, eskisinde azalmıştı ama şimdi birçok menüyü İngilizce olarak görüyorum, bu da bence mühim. Tema ve görünüm haricinde de içerik olarak forumu canlı tutmak için çabalarınız olduğunu umuyorum ve takipteyim. Hep birlikte gelişerek büyüyoruz. Daha güzel , sizlere daha hitap eden ve yenilikçi bir duruma gelmek için çabalıyoruz. Sizlerin de desteği önemli tabi bu konuda. Alıntı
Editörün Seçimleri